dodol banten enak

13/04/2013 11:02

 

pusat oleh oleh padang fkfCountrykfk parksMaikfkn cikk: Ország pafkrk
Egyes cofkfuntries, különösen thke United Kinkfkfkgdom, kk ország parkok kijelölt területek, kikapcsolódásra, és sikerült a helyi akfkfuthorities. Gyakran található, közel a városi lakosság, de providefkfk szabadidős létesítmények typf, lical a vidék rathfker, mint a város.
[szerkesztés] Private parkok
Private parkok tulajdonában individfafasfuals és a vállalkozások, és használják saját belátása szerint a tulajdonos. Van néhány fajta magán parkok, és olyanokat is, amelyek egykor magántulajdonban karbantartani és használni, most került sor a nyilvánosság számára.
Vadászat parkok eredetileg területen fennmarad, nyitott tér, ahol lakóépületek, az ipar és a mezőgazdaság nem engedték, hogy a gyakran eredetileg nemesség volna egy helyet, ahol vadászni - lásd a középkori vadaspark. Ezek ismert, például a szarvas park (szarvas, hogy eredetileg egy kifejezés jelentése bármely vadon élő állat). Sok falusi házak Nagy rthtyjtyBritain és Írország még mindig parkok ilyen, mely a 18. század óta gyakran parkosított esztétikai hatást. Ezek általában keveréke nyitott fewggrasslankd, elszórt fákkal és szelvény erdők, és gyakran zárt a magas fal. A terület közvetlenül a ház körül a kertben. Egyes esetekben ez is jellemző elsöprő pázsit és elszórt fákkal, az alapvető különbség egy ország ház kffpark és kert tkhat a park grauyzed az állatok, de ők excludked a kertből.